Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Banános élvezet

2010.01.10

Banános élvezet

Hozzávalók: Piskótához: 3 tojás, 3 ek. cukor, 2,5 ek. liszt, fél ek. kakaó, fél dl olaj. Krémekhez: fél liter növényi tejszín, 30 dkg túró, 2 cs vaníliás cukor. fél liter tej, 2 csomag vaníliás Aranka pudingpor, 3 banán, keserű csoki a tetejére.
Elkészítés:
A hozzávalókból a szokásos módon olajos kakaós piskótát sütünk egy 30x30 cm-es tepsiben. Kb 1 cm vastag piskótánk lesz.
A fél liter növényi tejszínt jó keményre fölverjük. Felébe belekeverjük a túrót az egyik vaníliás cukorral. Ha nem elég krémes túrónk van, akkor bot mixerrel fölhabosítjuk. A túrós krémet rákenjük a piskótára. Félbevágott banánokkal egyenletesen beborítjuk.
Az Arankát szintén jó keményre habosítjuk a tejjel, és a másik vaníliás cukorral, rákenjük a banánokra, majd a maradék tejszínhabbal fedjük be. A tetejére keserű csokit reszelünk. Tálalásig hűtőbe tesszük.

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.